search-btn

Profil

Ekspert i flishuggere siden 1980 

Linddana har udviklet, produceret og solgt de velkendte TP Flishuggere siden 1980 og står i dag som en af verdens førende på området. Virksomheden er danskejet og leverer et stærkt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere til såvel landskabspleje som biomasseproduktion.

TP Flishuggere er kendetegnet ved stor brugervenlighed, robust design og høj effektivitet. Maskinerne har et højt sikkerhedsniveau og er udviklet med fokus på miljøhensyn og god brændstoføkonomi.

 

Det handler om teknologi og mennesker
Linddanas stærke internationale position bygger på omfattende teknisk know-how og en entydig satsning på høj kvalitet i både materialevalg og produktionsforløb. Kvalitetsniveauet sikres bl.a. gennem en frugtbar kombination af højeffektive automatiske processer og solidt smedehåndværk på den danske fabrik. 

Linddana fokuserer konstant på at videreudvikle produktprogrammet. I den sammenhæng lægger vi stor vægt på den løbende dialog med professionelle brugere i alle relevante brancher. Deres tilbagemeldinger er med til at forbedre TP Flishuggerne, så de svarer til forventningerne og udfordringerne i det daglige.

 

Dansk produktion 
TP Flishuggere er fra starten blevet produceret i Danmark. For at fastholde en kvalitetsbaseret produktion her i landet effektiviseres vores produktionsmetoder løbende gennem bl.a. LEAN-filosofien.

 

Bygget til at holde

TP Flishuggere er danske produkter, der er kendetegnet ved driftssikkerhed, effektivitet og brugervenlighed. Høj kvalitet er ikke noget, vi går på kompromis med.

Og vi designer flishuggere med enkel betjening og vedligeholdelse for øje. Det skal være nemt at komme i gang med opgaven og udskifte sliddele, så du hurtigt kan komme videre.

Vi har et bredt sortiment, der sikrer, at både professionelle og private kunder kan finde egnede modeller til stort set enhver brugssituation. Linddana leverer f.x. flishuggere med kapacitet til at klare fra 100 mm og op til 400 mm i trædiameter. Se produktudvalget.

DSHI2014 016 350X233 DSHI2014 031 350X234 DSHI2014 033 350X234 Linddana bidrager til Røde Kors' arbejde