Verdens stærkeste elektriske flishugger

Linddana lancerede som den første i verden i 2019 en mobil og elektrisk flishugger. TP 175 Mobil ZE er efterspurgt hos kommuner, udlejning samt entreprenører, der ønsker en grøn profil. Der er sideløbende hermed opstået forespørgsel efter og ønske om, at kunne tilbyde en større flishugger til bl.a. kommuner og entreprenører.

Linddana har derfor ombygget den eksisterende TP 215 med de mange features og det stærke kvalitetskoncept til en af markedets stærkeste elektriske flishuggere. TP 215 Mobil ZE er modulopbygget og markedsføres med og uden drejekrans som diesel varianten.

Batteriet har 44 KWh. Motoren har 3 ydelser; og kan levere 25 KW i eco mode, 29 KW i standard- og 33 KW i boost-funktion.

Den opdelte kapacitet sikrer, at der dels kan bruges mange KW når det er nødvendigt samtidig med, at drifttiden på batteriet optimeres.

Batteriet er et Lithium ion batteri med en garanteret levetid på 5 år og minimum 2.500 opladninger.

TP 215 ZE leveres med højdejusterbar afgangsrør, simpel og effektiv at betjene med TP Pilot+ samt blandt andet autoreverse funktionen.

Flishuggeren har en stærk konstruktion med masser af stål, er funktionel og derfor lang levetid.

 

Se TP 215 Mobile ZE her

Tp 215 Mobile ZE Animeret

Vil du vide mere?

Ring til os på tlf. +45 75 80 52 00 eller udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ved at indsende denne formular, accepterer du at TP/Linddana bruger dine informationer til at kontakte dig enten via TP eller via en TP forhandler i nærheden af dig.