Flishugger på bælter og med fjernbetjening

Vi har med fokus på sikkerhed, miljø og brugervenlighed skabt den ultimative flishugger, som for at øge sikkerheden og brugervenligheden styres med fjernbetjening.

Vores nye flishugger, TP 175 Track, er både større, stærkere og lettere end andre tidligere modeller. Forskellen ser man på den nye måde at betjene maskinen og de nye bælter. Den helt nye model manøvreres, som den første model i verden, udelukkende med fjernbetjening. Maskinen kører på bælter, hvilket gør den mere terrængående, lettere at betjene samt bevirker, at den under manøvrering i mindre grad skader blødt og fugtigt underlag.

Øget sikkerhed

Hos TP 175 Track er sikkerheden i fokus. Maskinen kan kun manøvreres med fjernbetjening, hvilket øger sikkerheden, når operatøren står på afstand af maskinen. Bælterne kan varieres i bredden og sikrer stabilitet under manøvrering i ujævnt og stejlt terræn.  Derudover er TP 175 Track udstyret med det obligatoriske sikkerhedsudstyr i form af gul sikkerhedsbøjle og 2 stk. TP E-STOP. Sidstnævnte er placeret på øverste tragtkant. Yderligere to kan monteres på tragtens sider.

Arbejdskomfort og fleksibilitet i højsædet

Med fjernbetjeningen manøvreres maskinens kun 1100kg. hurtigt af og på maskintraileren. Samtidig flyttes den let fra arbejdssted til arbejdssted alt efter, hvor flismaterialet er nedskåret. Dette sparer brugeren tid, og optimerer arbejdsprocessen. Udstyret med det højdejusterbare TP Vario Spout udkasterrør er maskinen således på flere punkter en fleksibel ”partner” i arbejdsprocessen og under transport og opbevaring.

TP 175 Track er udstyret med det patenterede TP Starter indkoblingssytem, der sikrer nem opstart og lang motorlevetid. Med en bredde på kun 115cm, når de breddevariable bælter står i inderposition, kan maskinen manøvreres stort set over alt. Frihøjden er 20cm.

Der er ikke meget ekstraarbejde med den nye TP 175 Track på vedligeholdelsesfronten, fordi konstruktionen og designet er udformet, så der er bedre adgang til vedligeholdelsesstederne – herunder smøresteder. Der er dermed intet behov for specialværktøj, og tidsforbruget til den daglige service bliver dermed minimal.

Alt i alt kan maskinen give de gamle modeller baghjul – eller track.