TP215 Track – sikkerhed og innovation

TP har nu markedets mest sikre program af bæltedrevne flishuggere.

TP215 Track – sikkerhed og innovation

TP har nu markedets mest sikre program af bæltedrevne flishuggere.
Sikkerhed har altid været en prioritet for TP. Den helt nye TP 215 Track Stage V kommer standard med en ScanReco fjernbetjening. Markedets mest brugervenlige.
Det betyder, at operatøren ikke skal stå på flishuggeren, men i stedet kan gå sikkert ved siden af den, og dirigere den hensigtsmæssigt rundt i terrænet.

TP’s bæltedrevne flishuggere TP 175 og 215 Track har begge en frihøjde på 20 cm. De kører derfor let over ujævnheder i terrænet. Bælterne kan skubbes ud og giver en sikker manøvrering, bl.a. ”sidelæns”på skråninger. Alle slanger er gemt væk og beskyttet, hvilket øger driftsikkerheden over tid.
TP 175 og 215 Track kan køre på skråninger med hældning på op til 30 grader.
På TP 215 Track har en Stage V Hatz motor med 59hk. Kombinationen af ”ren” diesel og 59 hk gør, at flishuggeren ikke bare giver op. Den kan bare lidt mere end de fleste.

Den nye TP 215 Track leveres med mange features. De kører med den nye styring TP Pilot+, der sikrer et godt arbejdsmiljø for operatøren med mulighed for bl.a. at vælge lavt støjniveau med Range Control og Low Noise funktioner. Der kan tilvælges trækkrog, værktøjskasse og et spil til sikring af maskinen, når der arbejdes på skråninger.

Se maskinen her.